If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
P.S. За колегата Андрей - и аз бях много учуден да видя надписа Cuore Sportivo отзадзе на твойта bellisima ... Само дет не си спомням да сме се наговаряли
ми и аз ся виждам че там си я боцнал ма то га че там е най подходящото от гледна точка на аеродинамиката и разпределението на масите.... пада се диагонално на шофьора т.е. компенсира тежеста на тялото спрямо задния мост и се постига перфектен баланс между ляво и дясно колело. също индикирайки лекия десен наклон от около 1градус естествен за всеки път, ръбчето на лепенката предизвиква допълнително завихряне на въздушния поток, което в долната част на стикера действа с повдигаща сила, която по мои изчисления изравнява дясната част на автомобила спрямо хоризонта при което колата добива отлично пътно поведение и управление....
До края на седмицата ще сменям гъвкавата връзка между 789-229 и 099 088, ако има пари може и да кърпя или сменя и 100-157. Ще дам инфо за цените.
@Alfa User .Ами нашият ниско летящ самолет 155 TS 2,0l e с такъв накрайник отзад
@Dodo 155 -Нисколетящ самолет Алфа без малко по-басов звук просто не върви.
И като махнем гърнето може катърите да станат от 143 на 150 -дай боже.
И имам много големи съмнежи, че е позапушено 099-008 и повече излиза през тръбата преди него.Ами може катърите да станат и 155 колкото е името на колицата.
Днес в 14:30 отивам да взема самолета .Ще има нова гъвкава връзка и вместо катализатор гърненце. Ще ме обръснат 115 лв. с труда.
Обръснаха ме. Катализатор - но , ама проходимост през бившият катализатор почти никаква- заради това меката връзка е пробила.
За съжаление сега не ревем.Сякаш карам друга кола без никаква слухова визия/ сякаш е някаква пенсионерска количка/.
Но другият месец ще вземем мерки със задното т.н тригълно гърне -ще олекотим конструкцията с 1 тръбичка- няма да губим мощност.
Е ами то бива ама много гърнета има тази Алфа - освен ,че тежат и трябва пари за тях има и загуба на мощност. Най добре си е 1 тръба без гърнета и да е по -къса / да излиза след предната врата в страни.Ще има идеален слухов ефект.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment